Ervaringen nieuwe knieprothese

Lees hieronder verschillende ervaringen over de plaatsing van een halve kunstknie van Zorgkaart Nederland:

0

"Op 11 september 2020 is bij mij een halve kunstknie geplaatst door Joris Jansen (orthopeed), wat een fantastische ervaring! Binnen 2 uur na de operatie kon ik al met een looprekje op beide benen staan en zelfstandig naar het toilet. Door de pijnbestrijding heb ik totaal geen pijn gehad en ook de dagen daarna niet. Al binnen 2 weken kon ik al fietsen en zonder krukken in huis rond wandelen en dat alles zonder pijn, wat een verademing! Eigenlijk had ik het al veel eerder moeten.
Voor mij zijn Joris Jansen en zijn team de supertop op hun vakgebied."

9 november 2020

0

”Samen met zijn team heeft Joris Jansen mij binnen 2 maanden letterlijk en figuurlijk op de been geholpen na een knie vervanging. Praktisch, to the point met uitstekend teamwork, zelfs tastbaar tijdens de ingreep en daarna op de afdeling.”

10 februari 2020

0

"Ik ben op 31 mei 2019 geopereerd aan mijn linker knie door orthopedisch chirurg J.A. (Joris) Jansen. Ik kwam strompelend van de pijn binnen en vanaf het moment dat ik de OK verliet tot op heden (21-07-2019) ben ik pijnvrij. Na de operatie werden er foto's gemaakt en in de namiddag al met een fysiotherapeute met de krukken lopen. De volgende dag kreeg ik de zogenaamde "veilig thuis" test hetgeen inhoudt door met krukken een stuk te lopen en trap op/ trap af te beoefenen."

21 juli 2019

0

”Ik ben erg tevreden over het contact met, en de prestatie van de specialist orthopedie, dr. Jansen. Ik heb een "halve"knie, knieschijfoperatie gekregen en ik functioneer na een dik half jaar zonder beperkingen. Behalve het gebruikelijke door de knie en op de knie leunen, maar dat is normaal.Vanaf het begin fysio gehad en dat was doorslaggevend, erg zwaar en pijnlijk in het begin, maar ik liep na amper twee weken met krukken op straat.”

12 juli 2019

0

”Heel goed behandeld, er is goed geluisterd en als ik vragen had werden deze op adequate wijze beantwoordt.De operatie van mijn knie is zonder problemen gegaan en ben zeer tevreden. Ik zou het zo weer laten doen.”

17 april 2019

0

”Na een zeer goede ervaring met dokter J.A. Jansen (Joris), die mijn rechterknie had vervangen nu ook de linkerknie vervangen op 12 juni 2018. Ik vind de man een genie. Ik vergeet gewoon dat er kunstknieën in zitten. Uniek en veel dank hiervoor.”

5 februari 2019

0

”Na jaren pijn en afnemende bewegingsvrijheid in de rechterknie, prima geholpen door dr. J.A. Jansen met het plaatsen van een Hemi-knie-prothese.De vlot verlopen operatie heeft geresulteerd in een knie die ik weer zonder pijn kan belasten met lopen en sporten (fietsen). Verder ook gedurende het traject naar de operatie t/m controle achteraf een prima relatie met en volledig vertrouwen in orthopeed dr. J.A. Jansen en de afdeling Orthopedie van het ziekenhuis gehad.”

14 januari 2019